3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatya'ya kadın konuk evi

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek, Kadın Konuk Evi'nin protokolünü imzaladı.

Bakan Kavaf'ın ziyaretine, Malatya Valisi Mehmet Ulvi Saran, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Fuat Ölmeztoprak, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış, Akk Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte kalabalık bir heyet eşlik etti.

Engelliler, bakıma muhtaç yaşlılar ve risk altındaki çocuklar için projelerinin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bu projelerimiz sizlerin desteğiyle, sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği halinde çözeceğiz. Sosyal Hizmetler İl Müdürümüzle birlikte, Malatya'da bir Kadın Konuk Evi açacağız. Bunun protokolünü de şimdi birlikte imzalayacağız" dedi.

Malatya'nın, sosyal Belediyecilik anlamında geçmişten bu tarafa başarılı hizmetleriyle gurur duydukları illerden bir tanesi olduğunu kaydeden Bakan Kavaf, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan bu başarının devamını diledi.

Konuşmalardan sonra Malatya Belediyesi ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa açılacak olan Kadın Konuk Evi'nin protokolü Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış tarafından imzalandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında Bakan Selma Aliye Kavaf'a kristal kayısı maketi ile kuru kayısı hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 14:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?