3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Malatya'ya yakışır bir fuar olacak'

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl 17'ncisi düzenlenecek olan Malatya Fuarı, Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali'nin Malatya'ya yakışır bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Fuar ve festivalin düzenleneceği Mişmiş Park Fuar alanında incelemelerde bulunarak, yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşların rahat bir şekilde etkinliklere katılmalarını sağlamak amacıyla fuar alanındaki eksiklikleri giderdiklerini, 30 metre genişliğinde de yol açıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, fuar hazırlıklarını yoğun bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarını, kamelyalar başta olmak üzere, engelliler tuvaletlerinin faaliyete geçirilmesi, çocuk oyun parkları ve oturma gruplarının yenilenmesi gibi birçok alt yapı eksikliklerini tamamladıklarını, fuar alanına gelecek Malatyalıları memnun etmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini söyledi.

Başkan Çakır, "Fuar giriş ve çıkışlarında araç yoğunluğundan dolayı geçmiş yıllarda problem yaşanıyordu. Bu sorunu gidermek için 30 metre genişliğinde yol açıyoruz. Bu yolun açılmasıyla artık fuarımıza araçlarıyla gelen vatandaşlarımız sorun yaşamayacak. Malatya'ya yakışır bir fuar gerçekleştireceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 18:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DOGAN IP: 88.229.199.xxx Tarih : 12.07.2009 20:08:42

Mersin'in Mut ilcesinde ilki 1962 yılında gerçekleştirilen Mut Kayısı Festivali'nin 36.'sı bu yıl 5-7 Haziran tarihleri arasında yapılmıştır.   37, Mut kayısı festivalimize Bütün Malatyalıları davat ediyoruz . ÜRÜNÜNÜZ ÇOK VE BEREKETLİ , FESTİVALİNİZ DE HAYIRLI OLSUN.