30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatya'ya yeni özel okul

MALATYA'YA YENİ BİR ÖZEL OKUL YAPILACAK

Malatya'ye yeni bir özel okul yapılması için hazırlıklar tamamlandı. Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları eğitim kompleksi yapılması konusunda Vali Ulvi Saran ile görüşen yöneticiler, arsa konusunda yardım isteyip, Vali Saran'ın önerilerini sordular.

Rekor Dershaneleri kurucu müdürü Mustafa Sarıtaç, belediye meclis üyesi Asuman Sarıtaç, Doktor Abdulkadir Gül ile diğer iş adamlarının ortaklığı ile kurulan Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları A.Ş, ana okulundan lise sona kadar eğitim verecek olan eğitim kompleksiyle ilgili Vali Saran'a bilgi verdiler.

Vali Saran'ı ziyaret eden Bahçesaray Bilgi ve Teknoloji Okulları A.Ş adına konuşan Mustafa Sarıtaç, "8-10 milyon TL'lik eğitim yatırımı için elimizi taşın altına koyduk. Ana okulundan lise sona kadar eğitim verecek olan özel okulumuzda öğrencileri için, model uçaktan, güneş ve uzay gözlem evine ve botanik bahçesine varana kadar tam teşekküllü okul planladık.

1,5 yıldır yaptığımız çalışmalar sonunda teşvik belgemizi aldık. Projemizi ve sermayemizi hazırladık. Arsa konusunda yardım talep ediyoruz"ifadelerini kullandı.

MALATYA'YA YENİ BİR ÖZEL OKUL YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 17:31:04
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 17:41:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?