4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Mardinspor maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig 5. Grup ekiplerinden Malatya Belediyespor, Mardinspor ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. 

Malatya İnönü Stadı'nda taktik ağırlıklı bir çalışma yapan turuncu-yeşilli ekip, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Çift kale maç esnasında sık sık futbolcularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör İsmail Tekin, oyunun belli aralıklarında futbolculara taktikler de verdi.
 
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Tekin, Adıyamanspor maçından alınan bir puan ile takımdaki morallerin düzelmesi açısından önemli olduğunu belirterek, "Takıma tekrar bir heyecan ve
şevk geldiğini görebiliyorum. Benim en çok sevindiğim ilk iki hafta kaybettiğimiz maçların takıma yakışmadığını anlatıyorum futbolcularıma. Bunu anladılar. Adyamanspor maçında zaaflarımızı geride bırakarak, daha iyi bir oyun sergilediler" dedi. 

Tekin, içerde puan kaybetmelerinin üzüntü verdiğini ifade ederek, "İçerde kaybetmediğiniz sürece yukarlara çıkarsınız. Mardinspor maçı önümüzde var. Futbolcularımızda bu maçı kazanmak için çalışıyorlar. Hazır olan futbolcularımız ile maçlara hazırlanıyoruz. Ancak, takıma yeni katılan futbolcularında uyumları gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor" şeklinde konuştu. 

Takımın forvet oyuncusu Kazım ise, Adıyamanspor maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu belirterek, "Biz ilk iki maçı kötü takım olduğumuz için değil, kötü oynadığımız için kaybettik. Bundan sonra Malatya Belediyespor'u hakettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Futbolcular formayı çalışarak alırlar. Rekabet her zaman takım için faydalı olmuştur. Hak eden futbolcu sahada yerini alır. Önümüzde Mardinspor maçı var. İlk dakikalarda bireysel hatalar yapmaz isek, maçı alırız" dedi.

FUTBOLCULARA DONDURMA VE BAKLAVA MORALİ
Öte yandan teknik heyet ve futbolculara Abdullah Usta Dondurmaları, dondurma ve baklava ikramında bulundu. Abdullah Usta Dondurmaları Malatya İşletme Sahibi Abdulkadir Oğuzlar, Mardinspor mücadelesi öncesi moral olması açısından böyle bir organize de bulunduklarını söyledi. 

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, böyle jestlerin kendileri için çok iyi olduğunu belirterek, "Biz bunu futbolcularımıza söylediğimizde çok sevindiler. Ben teşekkür ediyorum. Umuyorum bu verilen moral sahaya da yansıyacaktır" dedi. Takım futbolcuları da bu organizasyondan dolayı dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 14:19:43
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 14:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?