4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Masa tenisi büyük ilgi görüyor

Malatya Belediyespor Masa Tenisi Takım Antrenörü Ömer Tekin, "Malatya Belediyespor Masa Tenisi takımımızın 1. Lig'e yükselmesi gençlerimizi heyecanlandırdı" dedi.

Yaz spor okulları çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Turgut Özal Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tekin, "Yaz spor okulu çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimiz Haziran ayından bu yana çalımalarını aralıksız sürdürüyor. Tabi Malatya Belediyespor Masa Tenisi takımımız 1. Lig'e yükseldi. Bu konuda Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın bizlere desteklerini esirgemediler. Bu sayede başarılı olduk ve çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Malatya Belediyespor Masa Tenisi takımının çalışmalarını devam ettirdiğini kaydeden Tekin, "1. Lig'de başarılı ve kalıcı olmak için çalışacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İki sporcu transfer edeceğiz. Alt yapıdan yetişen üç sporcumuz ile müsabakalara katılacağız. Günde çift antrenmanlarla çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Masa tenisine yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Tekin, "Yaz spor okulları kapsamında bizim 60 sporcumuz her gün iki saat antrenman yapıyor. Üç grup olarak çalışmalarımız devam ediyor. İleride yetenekli sporcularımızı takıma katacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 10:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?