3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Maski işçilerine yemekli teşekkür

Malatya Belediyesi Fen İşleri, Yol Asfalt İşleri ve MASKİ personelinin bir başarıya imza atarak, alt geçit deplase işini düşük maliyete gerçekleştirdiği bildirildi.


Geçmiş yönetim döneminde 120 gün süreli, 1 milyon 750 bin lira bedelle ihaleye çıkarılan çevre yolu alt geçit deplase (alt yapı yer değiştirme) çalışmalarını, belediye personeli, işçi maliyetleri hariç 281 bin liraya mal ederek, 27 gün gibi kısa bir sürede bitirdi. Belediye ekiplerinin bu başarısından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır, personele teşekkür etmek amacıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Asfalt Şantiyesi'nde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile belediye personeli ve basın mensupları katıldı.


Arazide çalışan işçilerin arasına oturarak, birlikte yemek yiyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar hakkında çalışanlarla bir süre sohbet etti.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çakır, belediye ekiplerinin son aylarda ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, bu çalışmalarından dolayı teşekkür amaçlı yemekte bir araya geldiklerini söyledi.


Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından şehrin birçok yerinde yağmursuyu drenaj kanallarının yapılacağını belirterek, bu kanallardan, başta Cengiz Topel - Hasanbey Caddesi, Dede Korkut - Sıtmapınarı arası olmak üzere birçoğunun belediye ekipleri tarafından yapılacağını söyledi.


Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bir soru üzerine, çevre yolu alt geçitleri deplase çalışmalarının ihale dosyasında sürenin 120 gün, bedelinin ise 1 milyon TL kanal, 750 bin TL de içme suyu olmak üzere toplamda 1 milyon 750 bin lira olduğunu söyledi

İha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 18:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?