4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

MDK'dan iftar yemeği

Malatya Mangal Vadisi ve Diyarbakır Kadayıfları Genel Müdürü Sedat Alpkıray, kuruluşlarının 9. yıldönümü nedeniyle basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Mangal Vadisi Lokantası'nda düzenlenen geleneksel iftar programına, Mangal Vadisi ve Diyarbakır Kadayıfları çalışanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı. İftar programında bir konuşma yapan Malatya Mangal Vadisi Diyarbakır Kadayıfları Genel Müdürü Sedat Alpkıray, Malatyalılara en iyi hizmeti, kaliteli bir şekilde vermeyi amaçladıklarını belirterek, "Her kesimden insanımızın bizden övgü ile bahsedip büyük bir beğeniyle hizmet almasını görmemiz planladığımız bu projenin başarıya ulaştığını göstermektedir. Tüm halkımızdan kabul görmek bizim için bir ayrıcalıktır. Malatya halkı kendi eserleri olan işletmelerimizi benimseyerek, gerekli önemi göstermektedir" dedi.
Halkın teveccühü karşısında en iyi hizmeti verme çabasında olduklarını ifade eden Alpkıray, "Millet olarak eti seven bir toplum olduğumuzu özellikle mangala olan düşkünlüğümüzü tüm dünya bilmektedir. Bunun bilincinde olarak hazırlanan etlerimiz hiçbir katkı maddesi veya işleme tabi tuutlmadan hijyenik olarak, deneyimli personellerimiz ile müşterilerimize sunulmaktadır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 10:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?