3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Meclis üyelerine vali nasihati

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Genel Meclisi'nin yeni üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, "Kaynakları iyi kullanın. Siyaseti partinizde yapın, buraya siyaseti sokmayın, en iyi siyaset, en iyi hizmeti yapmaktır" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirilen İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısında, yeni İl Genel Meclisi üyelerine yaptığı konuşmasında nasihat etti. Vali Daşöz, "Projeler üreterek, Avrupa Birliği fonlarından yararlanın. Devletin hizmetlerinin önünü açın. Sizin dışınızdaki unsurların da önünü açın. İyi planlama yapın. Uyum içerisinde çalışın. Kaynakları iyi kullanın. Siyaseti partinizde yapın, buraya siyaseti sokmayın. Elbet her birinizin bir siyasi görüşü ve partisi var, ancak burada hizmet için çalışacaksanız. En iyi siyaset, en iyi hizmeti yapmaktır. Özellikle çevre konusunda hassas olun. Tarım arazilerinin yok edilmemesi noktasında ve imar planlarında titizlik gösterin" ifadelerini kullandı.

"Amerikalıların bir sözü vardır. Televizyon ekranında karşınızdakine cevap veremeyecek büyük işler yapmayınız deniyor. Bu sözü önemsiyorum" diyen Vali Daşöz, meclis üyelerinin uyum içerisinde çalışmaları halinde bunun hizmetlere de yansıyacağını vurguladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 16:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?