3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Medeniyetler, kraliçelerini seçecek

Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Mıss Cıvılızatıon Of The World) güzellik yarışması Malatya'da yapılacak.

Avşar Otel'de konuyla ilgili basın toplantısı yapan Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması Onursal Başkanı Süha Özgermi, Malatya'nın tanıtımı açısından yarışmayı Malatya'da yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Avşar Otel'in yarışmaya sponsor olacağını kaydeden Özgermi, "Büyük Ülkemizin dünya medeniyetlerine ev sahipliği yapmış, barışın, dostluğun, doğal güzelliklerin ve en önemlisi kayısının başkenti olmuş Malatya'nın bütün bu güzelliklerini dünyaya duyurmak amacıyla Dünya Medeniyetler Kraliçesi güzellik yarışmasını Malatya'da yapacağız. Malatya'mızın kahramanlık destanlarını ve medeniyetlere yapmış olduğu ev sahipliğini bütün dünya ile paylaşmak için yapacağımız bu organizasyonda Malatya'dan da seçeceğimiz yarışmacı da yer alacak" dedi.

Avşar Otel İşletmecisi Osman Avşar da, dünya çapında yapılacak olan yarışmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Malatya'da 8 Temmuz tarihinde yapılacak olan yarışmaya 10 ülkeden, 16-26 yaş arası bekar kızlar katılacak. Malatya'dan yarışmaya girmek isteyen yarışma adayları ise Avşar Otel'e başvurarak, konuyla ilgili bilgi alabilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?