30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Mezunlar 33 yıl sonra buluştu

TURAN EMEKSİZ LİSESİ 1977 MEZUNLARI DOĞANŞEHİR'DE BULUŞTU

Malatya Turan Emeksiz Lisesi'ni 1977'de bitirenlerin kurduğu "Turan Emeksiz Lisesi 77 Mezunları Derneği" tarafından, mezunların 4. buluşmasının bir parçası Doğanşehir'de gerçekleştirildi.

Sözü edilen okuldan 33 yıl önce mezun olanlar Doğanşehir ilçesinin Sürgü beldesi Değirmen Takaz dinlenme tesislerinde alabalık yiyerek günün tadını çıkardılar.

Turan Emeksiz Lisesi mezunlarından Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Atilla Özdemir yaptığı açıklamada, "Bizler 1970 Turan Emeksiz Lisesi mezunları olarak her yıl geleneksel olarak bir araya geliyoruz. Geleneksel olarak o arkadaşlıklarını, dostluklarını tekrar yenilemek için böyle her yıl bir araya geliyoruz. Biz bunu 4 yıl önce başlattık ve Malatya'da başlayan bu dostluk Ankara'da, Abant'ta, İstanbul'da ve İzmir'de devam etti" ifadelerini kullandı.

Turan Emeksiz Lisesi 77 Mezunları Derneği Başkanı Yusuf Sümer Yalçın ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu etkinliklerimizi her yıl Haziran ayı sonu ve Temmuz ayı başlarında yapmak için belirlemiştik. Bu yılki etkinliğimizi Temmuz Ayı ikinci haftasında başlattık. Güzel bir gala gecesi yaptık. Doğanşehir ilçemize bağlı Sürgü Beldemizde Değirmen Takaz dinlenme tesislerine geldik. Takaz'da arkadaşlarımızla alabalık yedik" dedi.

TURAN EMEKSİZ LİSESİ 1977 MEZUNLARI DOĞANŞEHİR'DE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:07:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?