4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

MHP İl Başkanlığı'nda bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı. 

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, parti üyelerine yaptığı konuşmada, Türkiye ve Malatya'da huzur içerisinde bayramın geçirildiğini ifade ederek, “İslam coğrafyasında bizim içeirisnde bulunmuş olduğumuz ortamın dışında bayramını kutlayamayan insanlarımızın da huzur içerinde bayramlarını kutlamalarını temenni ediyorum. Bayramlar, herkesin birbirini ziyaret edip, görüştükleri ortamları da oluşturmaktadır. Hamdolsun Malatya'da bu ortamı yaşıyoruz. Siyasi partilerin kanaat önderleriyle görüşüyoruz, duygu ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları siyasi partilerin düşüncelerini dinleyerek, en güzelini vermeye çalışıyoruz” dedi. 

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise, dini duyguların en yoğun yaşandığı dönem içerisinde olduklarını belirterek, “Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir ay içerisindeyiz. Maalesef bu ay içerisinde vatandaşlarımızda duygu ve fikir kirliliğine sebep olan bir çok gelişmeler yaşanmıştır. Temennimiz odur ki, bu yüce kutsal dinimizi istismar ederek, bu tür dini yozlaşmalara sebep olacak olaylar son bulmuş olsun. Bir daha bu tür dini duyguları istismar edici hadiseler yaşanmamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 17:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?