4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

MHP İstanbul İl Başkanı Malatya'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret ederek belediye başkan aday adaylarıyla görüştü.

MHP İstanbul il yönetiminde olan Mustafa Ateş'in daveti üzerine ilçeye gelen İhsan Barutçu, "Gezip gördüğüm yerlere bakıldığında çok özel ve güzel bir yer burası. Fakat buranın özelliği gerektiği gibi tanıtılmamış. En azından Malatyalılara tanıtılmamış. Darende ilçemiz, Türkiye için tirizimin ilgi odağı olabilecek bir ilçemiz. Doğal yapısıyla tarihi mirası ile manevi özelliğiyle dikkate alınarak gerekli tanıtımı yapılırsa Darende, bir Safranbolu, bir Ankara'nın Beypazarı olabilir" dedi.

Tohma Kanyonu, Somuncu Baba Külliyesi, Hasan Gazi Türbesi ve Şehitliği ile Günpınar Şelalesi'ni gezen Barutçu, MHP ilçe başkanlığı binasını da ziyaret etti. Barutçu, bu ziyarette İlçe Başkanı İbrahim Ateş ile MHP'li meclis üyeleri ve belediye başkan aday adaylarıyla da bir süre sohbet etti.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçiminde, MHP'den Darende Belediye Başkanlığı aday adayı olan Orhan Ormancı, Mehmet Akalın, Cengiz Kocaman, Emin Tatlıcı ve Sırrı Özinal gibi isimlerin hepsinin birbirinden değerli olduğunu dile getiren İhsan Barutçu, "Elbet bir aday gösterilecek. Diğer gösterilmeyecekler küskün olmasınlar ve gösterilecek adaya destek olsunlar. Birlik ve beraberliğinizi arttırın" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2008 Pazar 16:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?