4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

MHP seçim startını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, mahalli seçim startını verdiklerini belirterek, "Partimizin kırkıncı yılında bir bayrak da ben dikmek istiyorum diyen herkese kapımız ve gönlümüz açıktır" dedi. 

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 29 Mart 2009'da yapılacak mahalli idareler seçimi için partilerinde aday adaylığı sürecini başlattıklarını söyleyen Ekici, “Milliyetçi Hareket, yüreğinde ve gönlünde vatan sevgisi, millet sevdası, al bayrağa hürmet, birleşme ve kucaklaşma arzusu, insana hizmet aşkı taşıyan ve vazgeçilmez ilkelerimizi benimsemiş erdem ve ahlak sahibi herkese açık en önemli siyasi buluşma adresidir" şeklinde konuştu. 

"Partimizden, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için aday adayı olmak isteyenler; ilçe ve belde merkezleri için ilçe başkanlığına, il merkezinde merkez ilçe başkanlığına, 14 Kasım 2008 Cuma günü saat 17.00'ye kadar başvuracaklardır. İlçe ve merkez ilçe başkanlıkları, kendilerine yapılan başvuruları tasnif ederek 16 Kasım 2008 Pazar günü saat 17.00'ye kadar il başkanlığına intikal ettireceklerdir. İl teşkilatımız ilçelerden gelen aday adaylığına ilişkin listeleri, 21 Kasım 2008 Cuma günü saat 17.00'ye kadar Genel Merkeze intikal ettirecektir" diyen Ekici, “Siyasetimizin vazgeçilmezlerini savunarak, partimizin kırkıncı yılında bir bayrak da ben dikmek istiyorum diyen herkese kapımız ve gönlümüz açıktır" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 19:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?