4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

MHP'den esnaf birliğine ziyaret

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Ekici, beraberindeki parti yönetimi ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

ESOB binasında gerçekleşen ziyarette MHP İl Başkanı Ömer Ekici ile birlikte MHP Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, MHP il ve merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren ilme bazı oda başkanları da hazır bulundular.

ESOB başkanı Şevket Keskin, siyasi partilerin sivil toplum kuruluşları ile diyaloglarının önemli olduğunu belirterek, MHP'nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Keskin, sivil toplum kuruluşlarının ülkenin sorunları ve geleceği ile ilgili olarak bilgilendirilmesinin ve sorunlarının birlikte tartışılmasının da önemli olduğunu kaydetti.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise, geçtiğimiz hafta Ankara'ya yaptıkları ziyarette MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüklerini hatırlatarak, "bu ziyaretimizde sivil toplum kuruluşlarının sorunlarıyla ve Malatya ile ilgili raporlarını da genel başkanımıza sunduk. Bize sayın ESOB Başkanı Keskin tarafından da detaylı bir dosya verildi. MHP'li 70 milletvekilimiz Malatya'nın sorunlarıyla yakından ilgilenecektir. Bu konuda sayın genel başkanımız bize destek verdi" dedi.

Ekici. MHP tarafından kayısı ile ilgili araştırma önergesinin yanında Malatya'nın sorunlarıyla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verileceğini belirterek, "MHP Malatya'nın sorunlarıyla yakından ilgilenecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?