3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

MHP'den Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya belediye başkan adayı Cumali Ünaldı, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. 

Beraberinde MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ve partililerle birlikte Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyarette konuşan MHP Malatya belediye başkan adayı Cumali Ünaldı, "İki kimliğimle buradayım. Birincisi, MHP'nin Malatya belediye başkan adayıyım. İkincisi ise mahalli gazetede köşe yazarlığı yapan kardeşinizim" diyerek söze başladı. 

İşsizlik başta olmak üzere şehrin eğitim, sosyal ve kültürel sorunları olduğuna dikkat çeken Ünaldı, Malatya'nın yaşanabilir bir şehir olmadığını iddia etti. Sorunları çözmeye talipli olduğuna dikkat çeken Ünaldı, seçilmesi halinde birlik ve beraberlik, istişare ile hizmetler yapacağını bildirdi. 

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ise, "Malatya'ya faydalı olacağına inandığımız arkadaşımız Cumali Ünaldı ile yola çıktık. Malatya halkının tercih edeceğine inanıyoruz" diyerek, 29 Mart yerel seçimine AK Parti iktidardan kurtulma seçimi olarak baktıklarını dile getirdi. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman da, "Önemli bir yarış öncesindeyiz. Cemiyet olarak, hizmet noktasında bütün adayların yanındayız ve hepsine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:05:23
Güncelleme :21 Ocak 2009 Çarşamba 20:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?