30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Milletvekili Öz esnafı gezdi

MİLLETVEKİLİ ÖZ'DEN ESNAF GEZİSİ

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Esnafımızı geziyoruz, çiftçimizin yanına gidiyoruz. Her kesimle beraber olup, sorunları bizzat yerinde dinliyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Akpınar Caddesi üzerindeki Pamuk Han çevresindeki esnafları gezerek sohbet etti.

Esnafların sıcak ilgisini gören Öz, "Biz AK Parti olarak çok fraklı bir siyaset anlayışını, Başbakanımızın öncülüğünde getirmeye çalıştık. Eskiden milletvekili denince, seçimden seçime dolaşan, seçimden seçime sadece oy istemek için vatandaşın ve esnafın yanına giden bir siyasi anlayış vardı. Hamd olsun AK Parti ile bu delindi. Biz her hafta Malatya'dayız. Esnafımızı geziyoruz, çiftçimizin yanına gidiyoruz. Her kesimle beraber olup, sorunları bizzat yerinde dinliyoruz" dedi.

Esnafların işlerini çok iyi olduğunu söylemenin doğru olmadığını belirten Öz, "Her şeye rağmen, Türkiye'deki yönetimin istikar ve güven veren ekonomik politikaları ile esnafımız en azından çok büyük uçurumlardan aşağıya gitmedi. Bunu kabul etmek lazım. Ama yinede işlerini çok iyi olmamasına rağmen esnafımızın hükümetimize karşı, başbakanımıza karşı olan sevgisi ve muhabbeti bizi daha çok duygulandırıyor. Bu sıcak ilgi bizi şımartmadı, şımartmayacak" ifadelerini kaydetti.

MİLLETVEKİLİ ÖZ'DEN ESNAF GEZİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 13:48:05
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 15:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mertcan IP: 95.9.3.xxx Tarih : 27.03.2010 17:15:19

SAYIN VEKİLİM.ESNAFI GEZMEKLE SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR.MALATYA ALT YAPISI İÇİN NE YAPACAKSIN ESNAFLAR BARAKALARDA HEMDE ŞEHRİN ORTASINDA HOŞUNAMI GİDİYOR NE DOĞRU DÜRÜST YOL NEDE KALDIRIM VAR.BUNLARI GÖREMEDİNMİ.YOKSA SANA SADECE TOZ PEMBE OLANLARIMI GÖSTERDİLER.HALKIMIZ BELKİDE SANA DOĞRUDAN SÖYLEYEMEMİŞTİR. SEN ANLAYAMADINMI GÖREMEDİNMİ ORALARIN PER PERİŞAN OLDUĞUNU TOZDAN DUMANDAN YAĞMUR SULARINDAN,PİSLİKTEN,MUZDARİP OLDUKLARINI GÖREMEDİNMİ.AMAMERAK ETME SAYIN BAŞKAN SEÇİMLER YAKIN.BU BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTMEZ....