30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Milletvekili Öz ESOB'ta

MİLLETVEKİLİ ÖZ'DEN ESOB BAŞKANI KESKİN'E ZİYARET

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, şikayet ve eleştiri kadar yapılan hizmetler karşısında teşekkür edilmesini de beklediklerini söyledi.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada iş birliği içinde esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümü noktasında ikazlarınızı, şikayetlerinizi ve tabi ki teşekkürlerinizi bekliyoruz. Doğru yapıldığı zaman teşekkür etmeli, yanlış yapıldığı zamanda eleştirmeli.

Esnaf ve sanatkarlar gelişen teknolojide aktif olarak rol alamadılar" dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Biz icra makamı değiliz. Biz esnaf ve sanatkarın sorunlarını önce yerel makamlara ardından da daha yukarı makamlara götürmektir. Bunu yaparken birlik ve beraberlik içinde, diyalog içinde olmaya çalışıyoruz. Yapıcı eleştiriyi her zaman yaparız. Buna da herkes hazır olmalıdır" dedi.

Keskin, çevre yolundaki alt geçit inşaatlarına da bir ön önce başlanılmasını vurgulayarak, çevre yolundaki inşaat durumunu Doğu'daki illerde katıldığı esnaf kongrelerinde de kendisine aktarıldığını ifade etti.

Keskin, Öz'e esnaf ve sanatkarları ziyaret etmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek "Bize sıkıntılarını anlatan esnaf ve sanatkarların ilk ağızda milletvekillerine sorunlarını aktarması daha iyi" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 09:24:03
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 14:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?