3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Milli boksör 2. oldu

Malatyalı Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, Polonya'da yapılan Uluslar arası Ferdi Boks Turnuvası'nda 2. oldu.


Bugün düzenlenen basın toplantısıyla medya mensuplarının karşısına çıkan Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, yoğun bir çalışma süreci sonrasında bu başarının kazanıldığını söyledi. Genç Boksör, Milli takımda yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Profesyonel olup, kariyer yapmak istiyorum. Günde çift idman ile dağ koşusu yapıyorum. Sıkı bir çalışma dönemi geçirdim. Sonuçta da Polonya'da 13 ülkenin katıldığı turnuvada 2. oldum. Bundan sonraki hedefim bu başarıları devam ettirmek" dedi.
Genç boksörün babası ve antrenörü Cengiz Erdemir ise, "Bu başarının altında çalışma ve emek var. Yoğun bir çalışma programı uyguladık. Bu çalışma sonucunda buralara kadar geldik. Bu başarı Ertuğrul'un hem babası hem de antrenörü olmam dolayısıyla inanılmaz bir duygu" diye konuştu.
Boks İl Temsilcisi Bülent Karakaş da, Ertuğrul Erdemir'in karın altında bile çalıştığını ve bu başarının tesadüf olmadığını söyleyerek, "Ben, yoğun çalışmanın meyvesini aldıklarına inanıyorum. Bu bizim için büyük bir gurur. En büyük hedefimiz Olimpiyatlarda mücadele etmek. Bunun için sporcumuza her zaman destek vereceğiz. Malatya kamuoyunun da bizlere destek vermesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.


Milli sporcu Ertuğrul Erdemir, 1 Temmuz da Almanya'da yapılacak olan Uluslar arası Boks Şampiyonası'nda da Türkiye'yi temsil edecek.

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 20:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?