4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Milli güreşçi Moskova yolcusu

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Milli Güreşçi Dursun Ateş'in Moskova'da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde bir basın toplantısı düzenleyen Dağdelen, Milli Güreşçi Dursun Ateş'in Ankara'da yapılan Türkiye Veteranlar Şampiyonası’nda derece elde ettiğini kaydederek, "Güreşçimiz Moskova'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye ve Malatyayı temsil edecek. Umuyorum iyi bir dereceyle Ay-Yıldızlı Bayrağı Moskova'da dalgalandıracaktır" dedi. 

Milli Güreşçi Dursun Ateş ise, aynı başarıyı Moskova'da da elde etmek istediğini belirterek, "Dereceye girmek istiyorum. Ülkemi yarışmalarda en iyi şekilde temsil edeceğim" şeklinde konuştu. 

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Fransa'da düzenlenen geçtiğimiz aylarda düzenlenen İşitme Engelliler Tekvando Dünya Şampiyonasında birinci olan Osman Geçit'in, Tayvan'da yapılan Milli Takım mücadelelerinde de dereceye girdiğini söyledi. Dağdelen, Osman Geçit'in 2009'da Tayvan'da yapılacak Olimpiyat yarışmalarında Tekvando dalında Türkiyeyi temsil edeceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2008 Salı 17:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?