3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Milli olmak için yarışıyorlar

Malatyalı Milli Tekvandocular, Milli takıma girebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Malatyalı Milli 14 tekvandocu, Milli takım kadrosuna girebilmek için kıyasıya bir yarış içerisine girdi. Milli takımda yan yana sportif başarı için ter döken sporcular antrenmanlarda rakip oluyor. Milli tekvandocuların en büyük sıkıntısı ise Malatya'da kendilerine sahip çıkacak bir kulübün bulunmaması. Malatya'da kulüp bulamayan sporcular, başka illerin spor kulüpleri adına yarışmalara katılırken, tek istekleri ise kendilerine sahip çıkılması.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yarışmalara katılan Milli Tekvandocu Bekir Türk, Milli takıma girebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir ortamımız var. Yaklaşık 14 Milli Tekvandocu var. İnşallah bu yıl arkadaşlarımız ile büyük başarılar elde edeceğiz. Benim için tek üzüntü verici durum Malatya'da bize sahip çıkan bir Tekvando Spor Kulübünün olmayışı. Malatya adına yarışmalara katılmak benim içimde bir uhde olarak kaldı. Bu nedenle Malatyalılardan destek bekliyoruz" dedi.

Ankara TSE adına yarışmalara katılan Milli Tekvandocu Seda Aydın ise, birçok Türkiye Şampiyonası'nda birincilik elde ettiğini kaydederek, "Ben Malatya için yarışmalara katılmak isterim. Ancak, sadece futbol branşına destek var. Tekvando sporuna pek ilgi yok. Genel kültür sorusunda bile tekvandocu adı bilinmiyor. Bu bizler için çok utanç verici bir durum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 11:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Baki Figengil IP: 78.162.67.xxx Tarih : 19.01.2009 21:52:52

Bende Katılmak İstiyorum Sizin Takımınıza Sn: Bekir Türk Sizi Tanıyorum Beni De Takımınıza Alırsanız Sevinirim Zaten Yiğeniniz Emre Türk Benim Arkadaşım Yaşım 15 Eğer Mümkünse Katılabilirim Takımınıza İnşallah Uygun Fiyat Olursa.Saygı Ve Sevgilerimle.