3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Minikler basketol turnuvası sona erdi

Malatya'da düzenlenen Minikler Basketbol Kayısı Kupası turnuvası sona erdi.

Malatya Atatürk Kapalı Spor salonunda üç gün süren turnuva sonunda birinciliği İstanbul Bahçelievler Spor Kulübü elde ederken, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu ikinci oldu.

İstanbul Bahçelievler Spor Kulübü Genel Koordinatörü Aydın Yalçın, "Biz, İstanbul'dan Malatya'ya çok değişik düşüncelerle gelmiştik. Malatya tahminimizden çok daha iyi çıktı. Güzel bir turnuva oldu. Biz de iki senelik bir kulübüz ve iyi bir jenerasyon yakaladık" dedi.

İstanbul Bahçelievler Spor Kulübü Antrenörü Cebrail Ağca ise, bir Malatyalı olarak Malatya'yı iyi tanıdıklarını ve takımdaki çocukların ailelerinin de Malatya'yı iyi bulduklarını ifade ederek, "Çocuklarımızın ve velilerimizin Malatya'yı iyi bulması benim açımdan mutluluk verici. Hedefimiz iyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirmekti. Çocuklar için iyi bir tatil oldu ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ben turnuvayı düzenleyenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Elazığ 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Ömer Canpolat da, "Malatya'da düzenlenen turnuvaya davet edilmekten dolayı memnun olduk. Güzel bir ortamda iyi maçlar oldu. Hepimiz buradan mutlu olarak ayrılacağız. İnşallah bu tür turnuvaların devam gelir" şeklinde konuştu.

Turnuvanın son gününde alınan sonuçlar şöyle; İstanbul Bahçelievler Spor Kulübü-Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu: 64-40, Malatya Basketbol-Elazığ 12 Dev Adam Spor Okulu: 27-22.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?