3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Mitinge herkes davetli

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatya'ya yakışır şekilde misafir edeceklerini belirterek, herkesi mitinge davet etti.
Şahin, partisinin il binasında Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, İl Başkan Yardımcıları Eyüp Sağlam ve İsmet Gürbüz Yılmaz'la birlikte basın açıklaması yaptı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı hakkında bilgi veren Şahin, "Başbakanımız ilimize 9. gelişiyle Malatyalılara ve Malatya'ya ne kadar değer verdiğini gösteriyor" dedi. "Başbakanımızı ve genel başkanımızı Malatya'ya yakışır şekilde misafir edeceğiz" diyerek, herkesi mitinge davet eden Şahin, 10 Mart Salı günü Erdoğan'ın Malatya ziyaretiyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 10 Mart'ta Malatya'ya yapacağı ziyarette, saat 14.00'te hükümet meydanında halka hitap edecek. Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da 51 ayrı hizmetin toplu açılışını da gerçekleştirecek. Burada ayrıca TOKİ'ye ait bin 595 konutun teslimini gerçekleştirecek."
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 16:07:44
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 16:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?