30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

MTSO'dan CHP'ye ziyaret

MTSO'DAN CHP'NİN YENİ BAŞKANI VELİ AĞBABA'YA ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı'na yeni seçilen Veli Ağbaba'yı ziyaret etti.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte CHP İl başkanı sayın Veli Ağbaba'yı ziyarete geldik. Veli Beye yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Türkiye'de siyasi partilerimiz ne kadar güçlenirlerse, demokrasimiz de o kadar kazanır" diyen Erkoç, daha sonra şunları belirtti:

"MTSO olarak izlediğimiz yol, bütün siyasi partilere bu tür diyalogu Malatya'nın menfaati için hep canlı tutmaya gayret ediyoruz."

CHP Malatya İl başkanlığı'na seçilen Veli Ağbaba da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Biz de bir siyasi parti olarak, Ticaret ve Sanayi Odamızı üst örgütümüz olarak görüyoruz. Herkesi bütünleyen ve herkesi içine alan bir kuruluş olarak görüyoruz. Malatya'nın menfaatlerine olacak atılacak doğru adımlarda her zaman yanlarında olacağız" diyerek, kendisi ve bağlı bulunduğu şirketin de MTSO'nun üyesi olduğunu belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:39:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 23:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?