3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Müftü Sönmezoğlu'dan veda

MÜFTÜ SÖNMEZOĞLU'DAN, MALATYA'YA VEDA

Malatya Müftülüğü'nden Kocaeli Müftülüğü'ne atanan Mehmet Sönmezoğlu, veda etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, burada veda mesajını veren Müftü Sönmezoğlu, "Toplumu din konusunda bilgilendirirken, yaptığımız görevin sorumluluğu içinde hareket ediyoruz. Her türlü keyfi yorum ve anlayışlardan uzak kalarak dinin Kuran ve sünnet ışığında, anlamaya, anlatmaya ve uygulamaya çalışıyoruz" dedi.

Malatya'da kaldığı 2 yıllık sürede güzel hizmetler sunmaya çalıştığını belirten Sönmezoğlu, "Cami inşaatlarımız hızla devam etti. Kuran Kurslarımız sevindirici bir konumdadır. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yerel yönetimle, sivil toplum örgütleriyle, hep iletişim içinde olduk. Birçoğu ile ortak konferanslar, paneller gerçekleştirdik. Türkiye'de ilklere imza attık. Bu programlarla halkımız arasında birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine katkıda bulunduk. Aylık 121 hatim geleneğini başlattık ve

temennim odur ki bu güzel gelenek ilelebet devam eder" ifadelerini kaydetti.

Sönmezoğlu, Kocaeli'ndeki görevine 23 Aralık itibariyle başlayacağını kaydetti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz ise, Müftü Sönmezoğlu'nun Malatya'da birleştirici ve bütünleştirici çalışmalarda bulunduğunu aktararak, Sönmezoğlu'nun Malatya'da gitmesinden dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.

MÜFTÜ SÖNMEZOĞLU'DAN, MALATYA'YA VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 19:04:05
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 23:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?