4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Müftü yardımcısı aday adayı oldu

Malatya Müftü yardımcılığı görevinden istifa eden Mahmut Karatepe, Saadet Partisi'nden (SP) Malatya Belediyesi Başkan aday adayı oldu. 

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende Müftü Yardımcılığı görevinden istifa eden Mahmut Karatepe, Malatya Belediyesi Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, "Belediyeciliği 1989 yılında itibaren bu ülkeye öğreten bir siyasi hareketiz. Belediyecilikte çok sayıda ilkleri biz bu ülkede gerçekleştirdik" dedi. 

Mahmut Karatepe ise, 1994 yılından itibaren yurt dışından döndükten sonra Malatya'da kamusal görevde bulunduğunu belirterek, yaklaşık 6.5 yılık Avrupa'daki tecrübe ve 22 yıllık kamu görevi tecrübelerini Malatya'nın alt ve üst yapı hizmetlerine sunmak istediğini ifade etti. 

Düzenlenen törenden sonra, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Akçadağ ilçesi Bahri Beldesi Belediye Başkan aday adayı Ekrem Akbaş'ın başvurusunu kabul etti. Törende Bahri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Zeynal Vural'ın da Saadet Partisi'ne geçişi kabul edildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:46:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?