3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Müftüden müftülere veda

MALATYA MÜFTÜSÜ MEHMET SÖNMEZOĞLU'NDAN VEDA TOPLANTISI

Malatya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, her ay mutat olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısında müftülere veda etti.

İl Müftülüğü'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İl Müftüsü Sönmezoğlu "Her ay mutat olarak ilçe müftülerimizle bir araya geliyoruz. Gündemimizdeki olan konuları görüşüyoruz. Daha verimli ve faydalı bir hizmetin gerçekleşmesi için bu aylık toplantılar çok önem arz ediyor. Malatya'da bulunduğumuz zaman zarfında bu toplantıları çeşitli ilçelerde yaptık. Böylece oradaki arkadaşlarımız hem onure etmeye çalıştık, hem de problemleri yerinde görmeye ve çözmeye çalıştık. Bu hizmetler bir ekip işidir. Ekip ne

kadar ahenkli olursa, elemanlar arasında iletişim ne kadar güzel olursa o kadar güzel hizmetler ortaya çıkar. Kalp ve gönül birlikteliğin sağlanması çok önemlidir.

Ben burada vazife yaptığım süre içinde tüm ilçe müftülerimizde her zaman güzellikler gördüm. Onlar her zaman yanımızda oldular. Bu birlikte hareket etmemizle de birçok güzellikler gerçekleşti.

Bu toplantı Malatya'da sizlerle yapacağımız son toplantıdır. Ancak birlikteliğimiz, görüşmelerimiz, dostluğumuz devam edecektir" dedi.

İlçe müftülerinden helallik dileyen Sönmezoğlu'na ilçe müftüleri de, maddi ve manevi her türlü yardımı kendilerinden esirgemediklerinden dolayı teşekkür ettiler ve yeni görevlerinde başarı temennilerinde bulundular.

Kocaeli İl Müftülüğü'ne tayini çıkan Sönmezoğlu'nun önümüzdeki günlerde Malatya'dan ayrılacağı kaydedildi.

MALATYA MÜFTÜSÜ MEHMET SÖNMEZOĞLU'NDAN VEDA TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 17:35:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 17:55:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?