30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

MÜNÖD'ün logosu değişti

MÜNÖD'ÜN LOGOSU DEĞİŞTİ

Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin (MÜNÖD) logosunu değiştirdiği belirtildi.

MÜNÖD tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin ve Malatya'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği yeni yıla yeni logosu ile yepyeni bir giriş yaptı. 2004 yılında çalışmalarına başlayan, 2005 yılında ise resmi olarak kurulan MÜNÖD, kurulduğu günden beri kullandığı logosunu ve sloganını değiştirerek yeni yıla yeni yüzüyle merhaba dedi"ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada daha sonra özetle şunlar belirtildi:

"Logomuzdaki arının kanatlarının "Kalp" şeklinde olması, sevgi dolu ve kucaklayıcı olduğumuzun altını çizmektedir. "MÜNÖD"ü yazarken kullandığımız harfleri yeni logomuzda küçültmemiz ise mütevaziliğimize, üniversiteli arkadaşlarımıza daha yakın olma gayretimiz ile esnekliğimize, dinamizmimize ve öncü olmamıza atıfta bulunmaktadır. Logomuzda kullandığımız renklerden:Sarı; Umudun, ilginin, iyimserliğin ve evrensel aşkın

Siyah; Var olmanın, gençliğin ve cazibenin, Arı'mızın kanatlarıyla hayat bulan "Kalp"imizde kullanmayı ihmal etmediğimiz Beyaz ise; Kutsiyetin, saflığın ve aydınlığın simgesidir."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 17:17:00
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 18:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?