3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

MÜSİAD istişare toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından aylık bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.
MÜSİAD aylık bilgilendirme toplantısı Seher Tavukçuluk'un bahçesinde gerçekleştirildi. MÜSİAD'ı tanıtıcı sinevizyon gösterisinden sonra toplantıda konuşan MÜSİAD üyesi ve Seher Tavukçuluk yönetim kurulu Başkanı İsmail Uruç, "Yeni istihdamlar açmak için tüm gücümüzle çalışıyor ve Malatya'nın ekonomisine katkımızı artırmak ve yeni istihdam alanları oluşturmak için çalışıyoruz. 'Türkiye büyüdükçe MÜSİAD, MÜSİAD büyüdükçe Türkiye büyüyecektir’' sloganıyla MÜSİAD çatısı altında çalışmalarımıza devam etmekteyiz” dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin üyeler arası ilişkileri geliştirmek ve istişarede bulunmak amacıyla aylık üye toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, MÜSİAD olarak Malatya'nın gelişmesine yeni istihdam alanları oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla birlik ve beraberlilik içerisinde hareket edeceklerini belirtti.
MÜSİAD ve gençlik kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca, AK Parti Malatya il Başkanı Mustafa Şahin, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, Tarım İl Müdürü Ahmet Gül de iştirak etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 11:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?