4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Mustafa Bingöl AKP'den aday adayı oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Malatya Belediye başkan aday adaylığı için Mimar Mustafa Bingöl de başvurdu. 

AK Parti Malatya il teşkilatı salonunda, İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz ve merkez ilçe başkanı Celal Ekici'nin bulunduğu bir törenle AK Parti'den Malatya belediye başkan aday adaylığı için müracaat eden Mimar Mustafa Bingöl, geçmişte yaşadığı belediye tecrübesini belediye başkanlığında kullanmak istediği için müracaat ettiğini söyledi. 1990-1999 yılları arasında Malatya Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ve belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Mimar Mustafa Bingöl, kamuoyundan gelen yoğun baskılar nedeniyle aday adayı olduğunu ifade etti. 

Aday olması halinde şehrin çehresini değiştirecek ciddi proje altyapılarının hazır olduğunu aktaran Mustafa Bingöl, "Ulaşım planlaması, yeni imar alanları ve bulvarların açılması, her kesime hitap edecek sportif, sosyal ve kültürel projeler ile altyapı projelerim var" diyerek, modern Malatya kent killiğinin yeniden inşası için aday adayı olduğunu kaydetti. 

Mimar Mustafa Bingöl, bundan önceki belediye başkanlığı seçiminde de aday adayı olmuştu. 

AK Parti Malatya İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz ise, "Deneyimini belediye başkanlığında hizmete dönüştürmek için aday adayı olan Mustafa Bey'in aday adaylığı müracaatının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 12:37:52
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 13:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müberra bingöl IP: 85.110.23.xxx Tarih : 15.12.2008 22:56:24

canım babacığım ; başarılarının devamını dilerim. kızın müberra bingöl