4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

'Mustafa' büyük ilgi gördü

Gazeteci ve televizyon yapımcısı Can Dündar tarafından hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk'ün anlatıldığı "Mustafa" isimli belgesel, Malatya'da seyirciyle buluştu. 

Malatya Eğitim Vakfı'nın organizesi ile Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi Kadınlar Komisyonu, düzenlemiş olduğu organizasyon ile "Mustafa" belgeselini il protokolüne izletti. Yeşil Sinema'daki etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kazım Öndül, 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Kurmay Albay Necdet Tuna, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, Malatya Eğitim Vakfı Şube Başkanı Necdet Narin ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.
2 günde 2 bin sivil ve öğrenciye izlettirilen "Mustafa" belgeselinde hedefin 10 bin kişi olduğu belirtildi. 

Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Fezanur Şavata, "Belgesel yoğun ilgi gördü. Hedefimize ulaştık. Amacımız ilimizdeki eğitim çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık vermektir. Malatya Eğitim Vakfı olarak yeni dönem çalışmalarımda sosyal etkinliklere ağırlık vereceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 16:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?