3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Nereye gitti bu kızlar!

Malatya'da Kurban Bayramı süresince 5 genç kızın, evlenmek amacıyla evlerini terk ettiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Malatya'da bayram süresince 5 aile polis merkezlerine başvurarak kızlarının evden ayrıktan sonra bir daha geri gelmediğini bildirerek kızlarının zorla kaçırılmış olabileceğini iddia etti. Aileler, kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirttiler.

Malatya merkez Özalper Mahallesinde oturan O.Y. (51) adlı şahıs, kızı H.Y.(24)'nin evden ayrıldıktan sonra bir daha gelmediğini ve kızının birlikte görüldüğü M.A. adlı şahıs tarafından zorla kaçırılmış olabileceğini iddia etti.

Malatya merkez Turgut Özal Mahallesi'nde oturan M.Ü.(39) adlı kadın, kızı 20 yaşındaki S.Ü.'nün evden ayrıldıktan sonra, geri gelmediğini ve kızının Uşak'ta ikamet eden K.Ö. adlı şahısın yanına gitmiş olabileceğini ileri sürdü.

Malatya merkez Ataköy Mahallesi'nde oturan M.G.(52) adlı şahıs, kızı G.G.(20)'nin arkadaşına gitmek için evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek, kızının internette konuştuğu M.N.K. adlı şahıs ile Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde olduğunu öğrendiğini belirtti.

Malatya merkez Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi'nde oturan B.K.(57) adlı şahıs, polise başvurarak kızı N.K.'nin(23) evden ayrıldığını ve geri gelmediğini, kızının gidebileceği bütün yerleri araştırıp sormasına rağmen ulaşamadığını belirtti.

Malatya merkez Tandoğan Mahallesi'nde oturan H.A.(49) adlı şahıs da polise yaptığı başvuruda, kızı T.A.'nın(17) bir arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını ve geri gelmediğini belirterek, gidebileceği bütün yerleri araştırmasına rağmen kızına ulaşamadığını bildirdi ve kızının İ.A.(18) ile birlikte gitmiş olabileceğini ileri sürdü.

Öte yandan, E.Ç.(18) adlı genç ile N.S.(16) adlı genç kız kaçmak için birlikte otobüs beklerken yakalandılar. N.S.'nin babası S.S.(41), kızını kaçırmaya çalışan E.Ç.'den şikayetçi oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 13:56:01
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ntn IP: 88.228.78.xxx Tarih : 30.11.2009 15:06:47

işde ben her zaman söylüyom .bakın gidin araştırın o aileleri ya bingöllü yada muşludur kesin.malatya göç aldığından beri bu vakalar arttı burdan tüm haber sitelerine sesleniyorum toplumu bozan göçtür bu konuya el atın atın ki kızlar kaçmasın veya tecavüz olmasın ya da azalsın.