4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Niyazi Özkök'ün ziyeretleri

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, 2008 yılının 2007 yılından ekonomik açından daha iyi olacağını belirtip, kendi dönemlerinde vergi gelirini arttırdıklarını ifade etti.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanması nedeniyle kurum ve kuruluşlara veda ziyaretinde bulunan Malatya Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyarette Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, meclis başkanı Sami Yayza ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Burada kendisine el dokuması halı hediye edilen Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli biçimde çalıştıklarını vurguladı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Özkök'ün Malatya'da görev yaptığı 3 yılda koordineli şekilde çalıştıklarını ifade edip, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bu arada, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Malatya Şubesi'ni ziyarette de başkan Mustafa Bahadır Altaş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Özkök, "Malatya'da 3 yıl içerisinde sivil toplum örgütleri ve muhasebecilerle koordineli şekilde çalışıp, verginin tabana yayılmasına çaba gösterdim. Kurumlar vergisinde yüzde 121, gelir vergisinde yüzde 120, katma değer vergisi göstergesinde de yüzde 21'lik artış görüldü. Ekonominin çalkantılı olduğu dönemlerde dahi işbirliği ve karşılıklı görüşmelerle vergiyi makul şekilde alarak, kayıt dışı ile etkin mücadele ettik. Ümidim o ki, 2008 yılı, 2007 yılına göre ekonomik açıdan daha iyi geçecektir" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 15:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?