30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

O bir 'Yavru Aslan'

GENÇ SPORCU, MALATYA GALATASARAY FUTBOL OKULU'NDAN GALATASARAY ALT YAPISINA SEÇİLDİ

Malatya Galatasaray Futbol Okulu'ndan, Galatasaray Alt Yapısına seçilen Arif Gültekin, kendisine Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ı örnek aldığını söyledi.

İstanbul Metin Oktay Tesisleri'nde 4 Şubat tarihinde yapılan alt yapı seçmelerine katılan 10 yaşındaki futbolcu Arif Gültekin, alt yapıya seçildi.

Malatya Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Sezer İnce, yaptığı açıklamada, "Malatya Galatasaray Futbol Okulu olarak Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan alt yapı seçmelerine katıldık. Seçmeler sonucunda sporcumuz alt yapı hocaları tarafından alt yapıya seçildi. Büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bundan sonrada alt yapıya daha fazla sporcu göndermek için çalışacağız" dedi.

Arif babası Mehmet Gültekin ise, Arif'in okuluna devam edeceğini ve boş zamanlarında futbolla ilgileneceğini söyledi.

Galatasaray alt yapısına seçilen 10 yaşındaki Arif de, "Çok mutluyum. İki kez seçmelere gittim ve bu yıl seçildim. Öncelikle derslerime önem vereceğim. Okulumdan sonrada futbolla ilgileneceğim. Futbolu seviyorum. Kendime Arda'yı örnek alıyorum. Futbolcu olmak istiyorum ve bunun için çalışacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe'yi tuttuğunu kaydeden Küçük Arif, "Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'da oynuyorum. Türk takımlarından hangisi olursa, orada oynarım" dedi.

GENÇ SPORCU, MALATYA GALATASARAY FUTBOL OKULU'NDAN GALATASARAY ALT YAPISINA SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:49:01
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 18:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?