30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

O minibüsün şoförü polis çıktı

MALATYA'DAKİ TRAFİK KAZASI

Malatya'da 7 kişinin öldüğü ve 5 kişinin yaralandığı trafik kazasında, minibüs sürücüsünün polis olduğu ileri sürüldü.

Şanlıurfa'dan Samsun'a giden, içerisinde gelin ve damadın da bulunduğu minibüs, dün gece Malatya-Ankara karayolunun 17. kilometresinde elektrik direğine çarpıp devrildikten sonra alev almıştı. 7 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı kazada, aracı Y.O. (34) isimli polis memurunun kullandığı ileri sürüldü. Sürücünün Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

Kazada yaralanan Bahar (34), Emre (12), Sümeyye (17), Zekiye (40) ve Zehranur Ordulu'nun (3) tedavileri ise Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte hastaneye gelerek, yaralılara geçmiş olsun dileyip, doktorlardan ve damadın amcasının oğlu Şenel Ordulu'dan bilgi aldı.

Kazayı öğrenince Samsun'dan Malatya'ya gelen Şenel Ordulu, "Şanlıurfa'dan Samsun'a gelin götürürken minibüs Malatya'da kaza yapmış. Kazayı duyar duymaz Samsun'dan Malatya'ya geldim" dedi. Ordulu, kazayı cep telefonu ile yakınlarına bildirirken ise zor anlar yaşadı.

MALATYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MALATYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MALATYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
MALATYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 16:21:03
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 16:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?