3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

O polis hastaneye gönderiliyor!

Malatya'da eski eşini öldürüp, dağda gömdüğü iddiasıyla yargılanan polis memuru, cezai ehliyeti bulunup bulunmadığının belirlenmesi için Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilecek.


Malatya'da 26 Kasım 2008 günü kaybolduktan 55 gün sonra cesedi dağda gömülü olarak bulunan Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde görevli Hemşire Özgür Karaağaç'ı (31) öldürmekle suçlanan eski eşi Polis Memuru Ömer K. hakkında Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Ömer K. ile taraf avukatları ve öldürülen hemşire Özgür Karaağaç'ın yakınları katıldı.


Duruşmada polis memurunun avukatı Nurullah Gültekin, mahkemeden Özgür hemşirenin kesin ölüm sebebinin, ölüm zamanı ve ölümün ani olup olmadığı hususlarında Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasını talep etti.


Mahkeme heyeti Özgür hemşirenin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na daha önce gönderilen yazının cevabının beklenmesine ayrıca, ölümün ani olup olmadığı ve ölüm zaman konusunda verilebilecekse Adli Tıp Kurumu'ndan rapor istenmesine, Polis Memuru Ömer K.'nın Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilerek, cezai ehliyetinin araştırılarak düzenlenecek raporun istenmesine karar vererek, duruşmayı ileriki bir tarihe erteledi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?