6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Oğlunun aradığı yaşlı şahıs ölü bulundu

Malatya’da yakınlarınca 30 saat süreyle aranan ve yerel televizyonlar da kaybolduğu yönünde haber yapılan yaşlı şahsın, oğlunun evine gitmek isterken asansör boşluğuna düşüp hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 20.00 sularında 112 Acil Servis ve polis ekiplerine yapılan bir ihbarda, Malatya merkez Milli Egemenlik Caddesi İpekci Caddesi’ndeki Kadirbey Apartmanı’nda asansör boşluğuna bir kişinin düştüğü bildirildi. Olay yerine gelen İl Sivil Savunma ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri asansör boşluğuna inerek, yerde yatan şahsı kontrol ettiklerinde ölü olduğunu anladılar.

Yapılan incelemede ölen şahsın, bir gün önce evinden oğlunun evine gitmek için ayrılan ancak kendisinden haber alınmayınca kayıp olduğu yönünde yerel televizyon kanallarında haber yapılan Mustafa Birdişli (70) olduğu saptandı. Yaşlı adamın apartmanın bodrum katındaki otoparktan asansöre binmek istediği, ancak açık olan asansör kapısına dikkat etmeyince boşluğa düştüğü belirtildi.

Olayın ortaya çıkmasından yarım saat önce ise iki yerel televizyon kanalında yaşlı şahsın kayıp olduğu ve görenlerin ailesine ve polise bilgi vermesi istenmişti.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 23:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?