3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Öğrenciler final koşunu yaptı

Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında ilköğretim okulları arasında düzenlenen final koşusunda öğrenciler; bin 500 metre kızlar, 2 bin metre erkekler kategorilerinde yarıştı.

Orduzu Pınarbaşı'nda yapılan yarışlarda başarılı olan öğrenciler sevinirken, kaybettiği için ağlayan öğrenciler hocaları tarafından sakinleştirildi. Atletizm Antrenörü İshak Kaya, "Atletizm Geliştirme Projesi'nin seçmelerini yaptık. 8 Nisan tarihinde Bingöl'de yapılacak olan gruplar müsabakasına katılacak olan takımımızı belirliyoruz. İnşallah Bingöl'den büyük başarılarla Malatya'yı temsil edeceğiz. Katılım biraz az oldu. Çoğu okulun bu yarışmalardan haberi olmamış. Ama biz burada takımımızı belirliyoruz" dedi.

Yarışlarda alınan sonuçlar şöyle; Bin 500 Metre Erkekler takım sıralaması, birinci Tatkınık Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, ikinci Topsöğüt İlköğretim Okulu, üçüncü Yakınkent İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlköğretim Okulu ve dördüncü Bahri İlköğretim Okulu. Bin 500 Metre Erkekler Ferdi, birinci Emre Çınar, ikinci Fatih Gürden ve üçüncü Musa Rugat. Bin 500 Metre Baynlar takım sıralaması, birinci Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu, ikinci Topsöğüt İlköğretim Okulu ve üçüncü Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu. Bin 500 Metre Bayanlar Ferdi, birinci Funda Nazlı, ikinci Seher kartal ve üçüncü Süreyha Öztürk. 2 Bin Metre Erkekler Takım Sıralaması, birinci Tatkınık Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, ikinci Türk Telekom İlköğretim Okulu ve üçüncü Bahri İlköğretim Okulu. 2 Bin Metre Erkekler Ferdi, birinci Süleyman Aslan, ikinci Mustafa Dalhançar ve üçüncü Sadık Ulutaş. 2 Bin Metre Kızlar Takım sıralaması, birinci Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu, ikinci Tatkınık Yatılı Bölge İlköğretim Okulu. 2 Bin Metre Kızlar Ferdi, birinci Kader Boran, ikinci Büşra Akkuş, üçüncü Tuğba Ateş ve dördüncü Zeynep Özbay.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?