4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Öğrencilere bayram hediyesi

Malatya'da fakir öğrenciler, Kurban Bayramı öncesinde giyecek ve kırtasiye yardımı yapılarak sevindirildi.

Özel Bilim İlköğretim Okulu tarafından, merkez Orduzu beldesindeki Kümeevler İlköğretim Okulu'ndaki 40 öğrenci ile Battalgazi ilçesindeki Yarımcahan İlköğretim Okulu'ndaki 80 öğrenciye, bot, kaban ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Yardımları Okul Aile Birliği Başkanı Aleaddin Aktaş ve Okul Aile Birliği yöneticileriyle birlikte okula gidip bizzat yapan Bilim İlköğretim Okulu Müdürü Vahap Güler, "Geleneksel olarak her yıl yaptığımız, 'Bir Çocuk da Sen Giydir' kampanyası adı altında, velilerimiz fakir öğrencileri giydiriyor. Bu yıl da Kurban Bayramı öncesi öğrencilerimizi sevindirmek istedik. Merkez Orduzu beldesindeki Kümeevler İlköğretim Okulu'ndaki 40 öğrenci ile Battalgazi ilçesindeki Yarımcahan İlköğretim Okulu'ndaki 80 öğrenciye, bot, kaban ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Aleaddin Aktaş ise, "Yardımlaşmanın doruğa çıktığı Kurban Bayramı öncesinde Okul Aile Birliği olarak öğrencilere bayram öncesi yardım yapmak istedik" dedi.

Kümeevler İlköğretim Okulu Müdürü Ali Ökdemir ise, eğitimdeki yardımlaşma ve dayanışmanın önemini anlatıp, desteklerinden dolayı okul aile birliği üyelerine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:39:30
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 17:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?