30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Öğrencilerin sergisi ilgi gördü

ÖĞRENCİLERİN RESİM SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

Malatya'da Ziya Gökalp İlköğretim Okulu 2. Kademe 6.7.8. Sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu sulu boya ve pastel boya ile yapılan resim sergisi açıldı.

Malatya Park AVM'de düzenlenen sergi açılışa, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü Arif Küçük, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut açılışta yaptığı konuşmada, "Ziya Gökalp İlköğretim Okulu eğitim öğretim yılı boyunca öğretmenlerinin gözetiminde, yol göstermeleri ile yapmış oldukları resimlerin AVM ortamında açılışı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten çok güzel resimler gerçekleştirmişlerdir. Elbette bunda okul yönetiminin özellikle görsel sanatlar öğretmeninin büyük katkısı var. Bunlar şehrimizin güzel renkleri, şehrimize renk katan çalışmalardır. Arzu ediyoruz ki bütün

okullar böyle etkinlikler yapsın ve Malatya kamuoyuyla da paylaşılsın. Özellikle ilköğretim düzeyindeki öğrencilerin yaptıkları eserleri görürler. Takdirlerini, beğenilerini ifade ederler. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, emeği geçenlere teşekkür ederim''dedi.

Ziya Gökalp Teknoloji Tasarım Öğretmeni Aysun Değirmenci tarafından öğrencileri ile hazırladıkları sergiyi gezenler küçük ressamları kutladılar. Sulu boya ve Pastel boya ile yapılan resim sergisinde 42 adet tablo yer alırken, 2 gün açık olacak resim sergisi ilgi görüyor.

ÖĞRENCİLERİN RESİM SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 12:17:00
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 13:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?