3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Öğretmen çiftin mutlu günü

ÖĞRETMENLERİN MUTLU GÜNÜ

Öğretmenler Harun Gökçe ile Çiğdem Gökçe (Kartal) Malatya'da dünya evine girdi.

Ankara'nın Haymana ilçesi Bahçeli İlköğretim Okulu'nda Matematik Öğretmeni olan Harun Gökçe ile, aynı okulda ana sınıfı öğretmeni olan Çiğdem Gökçe, Malatya Çırağan Düğün Salonu'nda okutulan Mevlid-i Şerif ile evlendiler.

Adana'nın Kadirli ilçesi doğumlu olan öğretmen Çiğdem Gökçe, Malatyalı bir öğretmen ile evlenmekten dolayı mutlu olduğunu, heyecandan fazla bir şey söyleyemediğini ifade ederken, Ankara'da okulda tanışıp Çiğdem ile evlenen Harun Gökçe ise mutlu olduklarını söyledi.

Malatya'nın Tecde Mahallesi'nin tanınmış ailelerinden Ziya Gökçe'nin oğlu olan Harun ve Çiğdem Gökçe'nin evlenme törenlerinde Mevlid-i Şerif okutulmasından sonra davetlilere yemek ikram edildi.

Programa, Gökçe ve Adana'dan gelen Kartal ailesi ile çok sayıda davetli katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 14:28:04
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 15:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
8B IP: 88.225.146.xxx Tarih : 10.10.2012 12:09:14

Sevgili Harun Gökce ve eşi Çiğdem Gökce Haymana İstiklal İlköğretim Okulun'da en sevilen öğretmenlerdir.Harun hocamız bizim için gerek öğretmen gerek abağbey en önemlisi ise babamızdır.Kendisini çok sever,oğlunu kendi kardeşimizden ayırmayız.Mutlu bir evliliklerinin sürmesi ve hep beraber güzel bir hayat geçirmelerini dileriz.8/B öğrencileri (Dilan,Melisa,Şerife,Emine,Kürşat,Mücahit) ellerinizden öper saygılarımızı ve sevgilerimizi sunarız...