4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Öğretmenevi'nde bayram kutlandı

Malatya Valiliği'nin organize ettiği resmi bayramlaşma töreni Öğretmenevi'nde yapıldı. 

Öğretmenevi'ndeki törene, Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malalatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 

Öğretmenevi'nde davetleri kabul eden Vali Halil İbrahim Daşöz, güzel bir bayram gününü hep birlikte kutladıklarını belirterek, "Bayramlar hepimizin duygularını çok üst düzeye çıkaran günlerdir. Gerçekten bayramlar dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik ile dayanışma günleridir. Bu günler daha çok mutlu olduğumuzu hissettiğimiz, çocukluğumuzu daha çok hatırladığımız günlerdir. Malatya halkının Ramazan Bayramını kutluyor ve böyle güzellikler içinde bayram günleri diliyorum" dedi.
2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel ise, "Hemşerilerimin bu bayramını candan kutluyorum. Kendilerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlar temenni ediyorum" diye konuştu. 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, daha güzel Ramazan aylarının geçirilmesi dileğinde bulunarak, "Mübarek Ramazan Bayramında tüm halkımıza sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum. Bütün Dünyada, Türkiye'de ve Malatya'da kardeşliğin ve barışın hakim olmasını arzu ediyorum. Basın mensuplarının özellikle bayramını kutluyorum. Çünkü, sizler halen ailelerinizle bayramlaşmadınız. Herkesin bayramı kutlu olsun ve şehit ailelerimizin ellerinden öpüyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. En kötü günümüz bayramlar gibi olsun" şeklinde konuştu. 

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, bayramların en güzel tarafının herkesin bir araya gelmesi olduğunu vurgulayarak "Bayram günlerinde herkes bir araya gelerek, birbirleri ile olan dostluklarını pekiştiriliyor ve ilimizin güzellikleri konuşuluyor. Bayramlar mutlulukların çoğaldığı günlerdir. Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalıyor.Bir çok yerde Müslümanlar sıkıntı içerisinde ve gönüllerince bayramlarını kutlayamıyorlar. Bir an önce onların da huzura ermelerini diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 15:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?