30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Öğretmenleri için ağladılar

ÖĞRENCİLER, GENÇ ÖĞRETMENLERİNE AĞLADI

Malatya'daki kazada yaşamını yitiren Tuğrul Çorbacı'nın cenazesi memleketi Aydın'a gönderilirken, genç öğretmenin öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, geçtiğimiz Cuma akşamı İstasyon Kavşağı'nda meydana gelmiş, kazada 3 kişi ölmüş, 8 kişi de yaralanmıştı. Yeşiltepe Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'nda Bilgisayar Öğretmenlini olan 28 yaşındaki Tuğrul Çorbacı, geçtiğimiz Cuma akşamı İstasyon Kavşağı'nda kullandığı arabaya alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirmişti. Sıkıştığı araçtan sivil savunma ve itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılan genç öğretmene 112 ekipleri 20 dakika kalp masajı yapmış, ancak tüm

müdahalelere rağmen Tuğrul öğretmen kurtarılamamıştı. Pazartesi öğretmenlerinin okula gelmesini bekleyen öğrenciler ise, genç öğretmenin ölüm haberini aldı. Tuğrul öğretmenin öğrencileri gözyaşlarına boğulurken, genç öğretmenin cenazesi uçakla memleketi Aydın'a gönderildi. Tuğrul öğretmenleri için gözyaşı döken öğrenciler, genç öğretmenin fotoğrafının olduğu masaya çiçek bırakarak, tahtaya; "Seni Unutmayacağız Mekanın Cennet, Ruhun Şad Olsun" yazdılar.

Genç öğretmenin öğrencileri kazaya sebebiyet vererek, yaşamını yitiren ve alkollü olduğu iddia edilen sürücüye tepki gösterdiler. Bir öğrenci, "Kendisi çok iyi bir hocaydı, kendisini çok seviyorduk. Hocamızı çok özledik. O niye öldü?" dedi.

Genç öğretmenin Ahmet Parlak İlköğretim Okulu'nda 4 yıldır Bilgisayar Öğretmeni olarak görev yaptığı kaydedildi.

ÖĞRENCİLER, GENÇ ÖĞRETMENLERİNE AĞLADI
ÖĞRENCİLER, GENÇ ÖĞRETMENLERİNE AĞLADI
ÖĞRENCİLER, GENÇ ÖĞRETMENLERİNE AĞLADI
ÖĞRENCİLER, GENÇ ÖĞRETMENLERİNE AĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 10:55:03
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 16:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?