30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Okul bahçeleri asfaltlandı

MALATYA BELEDİYESİ, 4 OKULUN DAHA BAHÇESİNİ ASFALTLADI

Malatya Belediyesi, 4 okulun daha bahçesini asfaltladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmalar kapsamında Sümer İlköğretim Okulu'nda sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyip, açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl içerisinde 24 okulumuzun bahçesini asfaltladık. Çok sayıda okulumuzun bahçesine çocuklarımızın zihinsel gelişimini önemli katkılar yapacak satranç sahaları yaptık. 15 anaokulumuzun bahçesinin yeşillendirip, bahçe düzenlemesini yapıp, oyun gruplarını yerleştirdik. Son 1 hafta içerisinde 4 okulumuzun bahçesini asfaltladık. Hedefimiz bu yıl 20 okulun daha bahçesini asfaltlayarak, çocuklarımızın daha temiz ve nezih bir ortamda gezip,

oynamalarını sağlamak" dedi.

Başkan Çakır, bu yıl bahçeleri asfaltlanan okulların Gazi Lisesi, Kubilay Lisesi, Yeşiltepe İMKB Sanat Lisesi ve Sümer İlköğretim Okulu olduğunu, yine Sümer İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesi ve koruma duvarlarının yapıldığını, Yeşiltepe Lisesi, Şentepe İlköğretim Okulu ile Melekbaba İlköğretim Okulunun da koruma duvarları işlerinin bitirildiğini söyledi.

Sümer İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Aladağ'da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başta Malatya'ya ve Sümer İlköğretim okuluna yaptığı hizmetlerden dolayı müteşekkir olduğunu söyledi.

MALATYA BELEDİYESİ, 4 OKULUN DAHA BAHÇESİNİ ASFALTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 17:51:02
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 18:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?