3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Okulda 3 bin kişiye aşure ikramı

OKULDA 3 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAMI YAPILDI

Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenlerin katkısı ile toplam 3 bin kişilik aşure ikramı yapıldı.

Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tüm öğrenci, öğretmen ve diğer personel ile öğrenci velilerine okul bahçesinde kazanlarda yapılan aşure ikram edildi.

Malatya Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Aziz Özduman, "Okulda böyle bir etkinliği düzenlemekteki amacımız, gerek Kerbalayı hatırlatmak, gerekse de aşure kültürünü öğrencilere, gençlere ve geleceğimize anlatabilmek için okulumuzda İletişim Ekibi'nin organize ettiği bir etkinlik bu. Bu etkinlik tamamen öğretmenlerimizin katkıları ile öğretmenlerimizin özverileri ile gerçekleştirildi. Bu ortamda öğretmen, öğrenci, veli, hizmetli, teknisyen eğitimin iç ve dış paydaşlarının

tamamının kaynaştığı, beraber olduğu, tek yürek ve tek gönül olduğu bir ortam oluşturmaktı. Amaç da buydu. Bu amacı da gerçekleştirmiş durumdayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulda bir birlik havası oluşturmak, beraber olmayı, paylaşmayı, birlikte yemeyi içmeyi öğretmek adına, bunu gelecek nesillere aktarmak adına böyle bir etkinlik düzenlemiş olduk" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 13:51:03
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 19:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?