3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Okuma şampiyonlarına ödül

Doğanşehir ilçesinde, halk kütüphanesinde en çok kitap okuyanlara ödül verildi.

Doğanşehir İlçe Kütüphanesi tarafından yapılan araştırmada, kütüphanede en çok kitap okuyan öğrencilere Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay tarafından ödül verildi. En Çok Kitap Okuyan Yunus Emre İlköğretim Okulu Öğrencisi Tuğba Gül olarak belirlendi. Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay yaptığı açıklamada "Kitap okuyan öğrencilerimize teşekkür ederim. Okuyan kazanır sizlerde okuyun kazanın. Okumaya devam edin" dedi.

Öte yandan Doğanşehir Kütüphane Memuru Ahmet Alpdoğan tarafından yapılan araştırma sonrası, Doğanşehir Yunus Emre İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Doğanşehir İlköğretim Okulu, M.Ş Zafer İlk Öğretim Okulu ve Ertuğrul Gazi İlk Öğretim Okulu öğrencileri arasında fazla kitap okuyan öğrencilerin isimleri açıklandı. Ahmet Alpdoğan, "Öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığı bir hayli arttı” dedi.

Ayrıca, öğrencileri kütüphanelerden faydalanılmasında çaba gösteren Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Önder Güneş ve Yunus İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Dersleri Öğretmeni Ahmet Gargan'a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür belgesi verildi.

Kitap okuyan öğrencilerin okul ve isimleri şöyle; Yunus Emre İlköğretim Okulu, Tuğba Gül (30),Gülbahar Gül (17),Tülay Gül (16),Safiye Ürkmez (16),Doğukan Tanışık (16),Atatürk İlköğretim Okulu, Mehmet Güler (13),Edanur Canpolat (8), Doğukan Aktaş (7), Doğanşehir İlköğretim Okulu, Ramazan Toprak (6), Fikret Dulkadir (5), Ali Can Kubat (5), M.Ş Zafer İ.Ö.O Oğuzhan Kara (6), Ekrem Özipek (4), Başak Öksüz (2), Berfin Doğan (2), Ertuğrul Gazi İ.Ö.O ise Diyar Yaman (6), Sabri Maden (2).
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 20:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?