3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Olağan üstü kongreye doğru

AK Parti Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatyaspor kongresinde, kulübe vakit ve nakit ayırabilecek yönetimin gelmesini istediklerini söyledi.


Parti binasında düzenlenen nöbetçi vekil toplantısında, 23 Mayıs günü Malatyaspor'un yapılacak olan olağanüstü kongresine temas eden Milletvektili Öz, "Kulüp yöneticiliği bir kişinin yapacağı iş değil. Yönetim 15-20 kişilik, vakti ve nakiti olan kişilerden oluşturulmalıdır" dedi.
Malatyaspor'a maddi ve manevi yardım konusunda kendisinin vicdanen müsterih olduğuni söyleyen Öz, "Mesela, kulübe akar gelir olması için Orduzu'da kulübe akaryakıt istasyonu kurduralım dedik. Ancak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, satışın olamayacağını ancak kiralama yoluyla olacağını söyledi. Biz de yeni yönetim işbaşına gelmesinden sonra bu konuyu işler hale getirmek için çaba göstereceğiz" ifadelerini kullandı.


Kulübün eski yöneticileriyle ilgili hesapları konusunda çeşitli spekülasyonlar olduğunu da aktaran Öz, "Sağlıklı bir şekilde hesaplar ortaya çıkarılmalıdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 18:53:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?