7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Ölen yakınlarını hatırlayınca 3. kattan atladı

Malatya'da psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen genç kadın, ölen yakınlarını hatırlayınca 3. kattan aşağıya atladı.


Olay Malatya merkez Milli Egemenlik Caddesi Yıldız Apartmanı'nda meydana geldi. Bir kadının kendisini balkondan aşağıya attığı şeklinde polise ve 112 Acil Servis'e giden ihbar üzerine olay yerine giden ekipler, uzun bir süre kendisini aşağıya attığı öne sürülen genç kadını aradı.

Bir süre sonra, apartmanın 3. katındaki balkonlarından kendisini aşağıya atan Hülya S.'nin (30), 1. kattaki daireye ait balkonun üzerinin kapalı olması nedeniyle yere düşmekten son anda kurtulduğu anlaşıldı. Polislerin ve sağlık  ekiplerinin apartman boşluğuna girmesi sonucunda Hülya S. baygın vaziyette alınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ilaçlı tedavi gördüğü öne sürülen Hülya S.'nin ilaç içtikten sonra ölen yakınlarını hatırladığı ve bu nedenle balkona çıkarak kendisini aşağıya attığı iddia edildi. Hülya S.'nin tedavisinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 12:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?