6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Ömeroviç'ten basın toplantısı

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, ilk yarıda kalan iki maçlarını kazanarak, devre arasında birkaç takviye yaparak Malatyaspor'u iyi yerlere getirmek istediklerini belirtti.

Kulüp İdari Binası'nda bir basın toplantısı düzenleyen Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, "Malatyaspor'da iki haftadır görev yapıyorum. Öncelikle hedefimiz kulübü sağlam temellere oturtmaktır. Bu nedenle zaman zaman mağlubiyetler ve kötü sonuçlar, yani iniş ve çıkışlar olabilecek. Bu nedenle takım, kulüp ve taraftar olarak bunlara hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Kendi döneminde karşılaştıkları Orduspor ve Karşıyaka'nın son haftalarda performansı yüksek takımların başında geldiğini bildiren Ömeroviç, "İki maçtan birini kazandık, diğerinde ise iyi oynamamıza rağmen kaybettik. İlk yarıda kalan Boluspor ve Elazığspor maçlarını kendi sahamızda oynayacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, bu iki maçtan 6 puan almayı hedefliyoruz. Futbolda bazen ters durumlar olabiliyor. Bunlara da hazırlıklı olmamız lazım. Pazar günü oynayacağımız Boluspor maçında mağlup duruma düşsek dahi taraftarlarımızın desteğini sürdürüp, maçın 90 dakika olduğunu unutmamaları gerekiyor" diye konuştu.

İlk yarıda kalan 2 maçın sonucuna göre devre arasında transfer yapacaklarını vurgulayan Ömeroviç, "Öncelikle futbolcuları psikolojik olarak maça hazırlıyorum. Pazar günü oynayacağımız Boluspor maçında iç saha avantajını kullanıp, mutlaka kazanmak zorundayız. İlk yarı sonundaki puanımıza göre ara transfer döneminde alacağımız futbolcu sayısı belli olacak" dedi.

Yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Ulaç Çağlayan ile ilgili soruya da Ömeroviç, "Benden önce bu futbolcu cezalandırılmış. Sonra özür diledi. Kendisiyle telefonla görüştüm. Bir futbolcu yaptığı harekette önce kulübünü sonra de kendini düşünmeli. Devre arasında oturup değerlendirme yapacağız. Ya kalacak ya da başka kulübe gidecek" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 13:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?