3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Önce Vatan' derneğine konuk oldular!

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, derneğe hizmet binası alarak hediye eden Vali Halil İbrahim Daşöz ve 91 Bin Dev Öğrenci Projesi Yürütme Kurulu'ndaki öğrenci ve öğretmenlere kahvaltı verdi.

Kahvaltı öncesinde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, "91 Bin Dev Öğrenci ilimizde faaliyetlerde bulunan bütün şehit ve gazi derneklerine yardımcı olmaya çalışıyor. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Şehit ailelerine ve gazilerimize hiç kimse borcunu ödeyemez. Şehit ailesi ve gazilerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur" dedi.

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ise, "91 Bin Dev Öğrenci, derneğimize bir daire satın almışlar. Öğrencilerimizi derneğimizde ağırlamak istedik. Bugüne nasip oldu. Valimizin şehit ve gazi ailelerine yaklaşımı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Öğrencilerimizi her zaman böyle güzel işlerde görmek istiyoruz" diye konuştu.

Öğrenciler ise dernekte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, şehit ailelerine ve gazilere her zaman yardımcı olacaklarını ifade etti.

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç tarafından günün anısına Vali Daşöz'e, öğretmenlere ve öğrencilere kitap hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 15:53:07
Güncelleme :9 Mayıs 2009 Cumartesi 15:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?