4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Orgeneral Iğsız'dan medyaya teşekkür

Genelkurmay 2. Başkanı olan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne veda ziyaretinde bulunarak objektif habercilik anlayışlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Genelkurmay 2. Başkanı olan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne veda ziyaretinde bulundu. Orgeneral Iğsız, Malatya'daki basın mensuplarına doğru ve objektif haber yapmalarından dolayı teşekkür ederek, "Veda ziyaretlerini gerçekleştiriyorum. Bugün de Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne gelmiş bulunuyorum. Görev yaptığım 2 yılık dönem içerisinde 2. Ordu ile ilgili birçok haber yaptınız. Ben tabii tahmin edeceğiniz üzere bunları hassasiyetle takip ediyorum. Şunu bütün samimiyetimle ifade etmek istiyorum; bu haberlerde her zaman objektiflik gördüm. Suni eklemeler, çıkarmalar, gerçeği çarpıtmalar gibi hususlara hiçbir zaman rastlamadım. Bizlerle ilgili haberlerden bahsediyorum. Diğerleri bizim alanımıza girmez. Diğerlerini bilmem de. Ama bizlerle ilgili haberlerde gerçek dışı diyebileceğim bir tek unsur olmadı. Malatya'daki medya mensuplarının, özelikle medya etiği açısından örnek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Bu hassasiyetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, basın mensupları adına Orgeneral Hasan Iğsız'a teşekkür plaketi verdi.

Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Deniz, Orgeneral Iğsız'ın son sınır ötesi operasyonda sağladığı büyük başarı ile Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyleyerek, "Hasan Iğsız Paşamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?